Onze diensten

Incasseren van openstaande vorderingen

Dielen Gerechtsdeurwaarders heeft de expertise en bevoegdheden in huis om alle voorkomende werkzaamheden bij een incassotraject uit te voeren. Heeft u een openstaande vordering, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Huurzaken

Wij hebben veel ervaring in de behandeling van huurzaken (huurachterstanden, overlastdossiers). Van het minnelijke traject tot en met een eventuele ontruiming staan wij verhuurders en vastgoedbeheerders terzijde.

(Sport)verenigingen

Voor (sport)verenigingen stellen wij graag een pakket op maat samen. Juist bij kleinere vorderingen werkt het vaak zeer efficiƫnt om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen.

Ambtelijke werkzaamheden

Wij zijn derden (bijvoorbeeld advocaten, notarissen, collega-gerechtsdeurwaarders, incassobureaus) van dienst met het verrichten van ambtelijke werkzaamheden.

Debiteurenbeheer

Op uw verzoek verzorgen wij geheel of gedeeltelijk uw debiteurenbeheer. U kunt hierbij ondermeer denken aan factureren, betalingstermijnen volgen, aanmaningen sturen, telefonisch contact met uw debiteuren opnemen, het treffen van betalingsregelingen en het inrichten van uw klantendossiers.Hiermee kunt u een incassotraject wellicht voorkomen. Desgewenst richten wij uw debiteurenbeheer bij u op locatie in.

Schuldbewaking

Wij bieden u de mogelijkheid om een schuldbewakingstraject te starten. Een schuldbewakingstraject is bespreekbaar als uw vordering niet wordt betaald en na onderzoek blijkt dat er geen verhaalsmogelijkheden aanwezig zijn.

Budgetadvies

Speciaal voor Zeeuwse werkgevers hebben wij, ten behoeve van hun medewerkers, een budgetadvies-pakket samengesteld.

Adviesgesprek

Een eerste (advies) gesprek is gratis. Tijdens dit gesprek kunnen wij ook uw facturen en aanmaning(en) beoordelen.

Uitbreiding diensten

Dielen Gerechtsdeurwaarders heeft dagelijks contact met ondernemers. Wij weten wat er speelt en realiseren ons dat iedere vraag een antwoord op maat verdient. Onze organisatie is zo ingericht dat we flexibel kunnen inspelen op uw wensen. Heeft u wensen of vragen, laat het ons weten!

Extra waarborgen met betrekking tot onze dienstverlening

Alle gerechtsdeurwaarders in Nederland zijn lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) en staan onder toezicht van het Bureau Financieel Toezicht (BFT). Onze dienstverlening is dus van extra waarborgen voorzien.