U heeft een ambtelijke opdracht

Ambtshandelingen zijn die taken die de gerechtsdeurwaarder verricht uit hoofde van de Gerechtsdeurwaarderswet. Het gaat hier onder meer om het oproepen van personen om voor de rechter te verschijnen (dagvaarden), het betekenen van een vonnis, het leggen van beslag op inkomen of eigendommen, het ontruimen van onroerende zaken, het opstellen van een proces-verbaal van constatering of het in gijzeling nemen van personen. De gerechtsdeurwaarder verricht deze taken als openbaar ambtenaar en daarom 'in naam des Konings'. 

Wij zijn een specialist in ambtelijk werk voor de advocatuur. Een groot aantal advocatenkantoren weet ons te vinden voor onze brede juridische expertise en wij begrijpen als geen ander dat bij dit soort zaken snelheid en accuraat handelen essentieel zijn. U kunt al uw ambtshandelingen aan ons uitbesteden.

Roelands Gerechtsdeurwaarder en incasso t.h.o.d.n. Dielen Gerechtsdeurwaarders exploiteert in de provincie Zeeland en geheel (West)Brabant.
Via Deurwaardersnet werken we door heel Nederland. Dit is een samenwerking met zes andere onafhankelijk opererende gerechtsdeurwaarderskantoren.
De zelfstandige kantoren staan samen 24/7 voor u klaar. Wij maken daarmee onze dienstverlening voor u nog beter ... en eenvoudiger. Één adres, één aanspreekpunt en altijd dezelfde hoge kwaliteit!