Zeeuws bedrijf

Zeeland is een provincie om trots op te zijn. Vlakke polders, stoere wateren en tal van mooie dorpen en steden. Een provincie ook die het verdient om alle kennis en kunde die ze bezit -in de vorm van mensen, bedrijven en scholen- te behouden. Dielen Gerechtsdeurwaarders maakt zich hier sterk voor.

De toenemende vergrijzing en ontgroening stelt Zeeuwen voor nieuwe uitdagingen om het kennis- en voorzieningenniveau op peil te houden. Dielen Gerechtsdeurwaarders is zich dagelijks bewust van de rol die zij daarbij kan spelen. Waar het kan, doet het kantoor zaken dicht bij huis. Waar het moet, schroomt het niet de provinciegrenzen te passeren. Zeeuwen kijken immers van oudsher verder dan hun eigen provinciegrenzen.

Dielen Gerechtsdeurwaarders is ervan overtuigd dat Zeeland tal van sterke bedrijven en kantoren heeft. Vaak is de omvang zo bescheiden als de provincie zelf. Hun kracht is echter moeilijk te evenaren. Zeeuwse bedrijven zijn als de Zeeuwen zelf; stoer, gedreven, loyaal en sterk verbonden met de streek. Die kracht willen wij zoveel mogelijk benutten. Niet door met onze rug naar de rest van Nederland te staan maar wel door de Zeeuwse kracht voor ons en door ons te laten werken.

Speciaal voor Zeeuwse werkgevers hebben wij een budgetadvies-pakket samengesteld. Verder hebben wij een stageplaats beschikbaar voor Zeeuwse MBO en HBO studenten. Daarnaast profiteren koesterpas-houders van 10% korting op onze adviesdiensten.