Koesterpashouders

Veel bedrijven in Zeeuws Vlaanderen werken hard aan het behoud van medewerkers. Naast secundaire arbeidsvoorwaarden worden tertiaire arbeidsvoorwaarden, ofwel de extraatjes voor de werknemers steeds belangrijker bij het aantrekken en de binding van personeel. De Koesterregeling richt zich op deze extraatjes. De Koesterpas creƫert beleving en loyaliteit!

Wat houdt het in?
Op vertoon van de Koesterpas kunnen de 7.100 medewerkers van de deelnemende bedrijven genieten van diverse kortingen/aanbiedingen en belevingen bij meer dan 155 gerenommeerde (lokale) bedrijven. Een groot scala aan producten en diensten wordt hierdoor goedkoper of uitgebreider. De Koesterpas is ontwikkeld om de waardering voor medewerkers tastbaar te maken. Hun inzet en betrokkenheid zijn onmisbaar voor goede zorg  en dienstverlening. Benieuwd welke ruim 155 (lokale) bedrijven participeren in de Koesterregeling? Kijk dan op: www.koesterpas.nl

Koesterpashouders en hun inwonende huisgenoten krijgen bij Dielen Gerechtsdeurwaarders, op vertoon van hun Koesterpas, 10% korting op alle advieswerkzaamheden.