Overname Dielen Gerechtsdeurwaarders

Dielen Gerechtsdeurwaarders is onlangs een samenwerking aangegaan met Roelands Gerechtsdeurwaarder en Incasso. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een overname door Roelands Gerechtsdeurwaarder en Incasso van het kantoor van Hans Dielen (Dielen Gerechtsdeurwaarders) per 1 april 2021. Dielen Gerechtsdeurwaarders is vanaf deze datum dan ook een van de nieuwe handelsnamen van Roelands Gerechtsdeurwaarder en Incasso.

Door deze samenwerking c.q. overname kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Koen Roelands zal samen met Hans Dielen ervoor zorgen dat de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd blijft en de dienstverlening die u van ons gewend bent, gecontinueerd zal worden. Roelands Gerechtsdeurwaarder & Incasso is een ervaren en professioneel kantoor met korte lijnen en oog voor de klant. Met deze samenvoeging kunnen beide kantoren elkaar versterken. Deze schaalvergroting maakt dat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee. Alle contactgegevens blijven hetzelfde, evenals de inlogcodes voor de digitale dossiers. Hans Dielen en de medewerkers van zijn kantoor blijven ook na 1 april a.s. actief betrokken bij het kantoor van Roelands Gerechtsdeurwaarder en Incasso.

Indien u vragen heeft hieromtrent dan kunt u altijd even contact met ons opnemen hierover op nummer 0115-612797 of 0164-820399

 

incasso - juridische ondersteuning - beslaglegging

Incassodiensten, juridische ondersteuning en ambtelijke werkzaamheden: de dienstverlening van  Dielen  Gerechtsdeurwaarders is gebaseerd op jarenlange ervaring en deskundigheid. Bovendien beschikken wij over specialisten op het gebied van het huurrecht, bancair recht, insolventierecht en beslag- en executierecht.

Bij Dielen Gerechtsdeurwaarders werken gedreven en resultaatgerichte vakmensen. Wij zijn alert, denken mee en stellen alles in het werk om recht te doen aan uw belangen. Vanzelfsprekend betekent dit maatwerk, tot in het kleinste detail.

Kenmerkend voor Dielen Gerechtsdeurwaarders is dat wij onze kennis en inzet combineren met een open manier van communiceren en optimale service. Zo kunt u rekenen op korte communicatielijnen en ruime openingstijden. Bovendien bent u via 'dossier online' 24 uur per dag en 7 dagen per week op de hoogte van de status van uw dossier(s). ‘Dossier online’ is ook voor schuldenaren beschikbaar. Wij bieden hen bovendien de mogelijkheid om te betalen via iDeal.

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wij zijn u steeds graag van dienst.